Cherub voor Abrona in Maarssenbroek

Een mooi moment voor de bewoners van zorginstelling Abrona te Maarssenbroek. Aan bewoner Roel de eer en het plezier om de hier onlangs geplaatste xylofoon Cherub in te wijden.

Zoals op de foto is te zien, is gekozen voor montage aan  een binnenmuur die hiervoor in vrolijk okergeel werd geschilderd.
Het instrument hangt op rolstoelhoogte zodat iedereen er goed bij kan om de warme klanken van de Cherub ten gehore te brengen.

 

Realisatie van dit project werd mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Abrona en de familie van Roel. Wij wensen jullie veel speelplezier toe met de Cherub!

 

 

 

 

Muziekinstrumenten in de zorg

Percussion Play muziekinstrumenten lenen zich uitstekend voor toepassing in de zorg, of dit nu in een binnen- of buitenomgeving is.  Muziek maken – zo vinden wij – moet toegankelijk zijn voor iedereen en is een geweldige manier om je te kunnen uiten.

Heeft u na het lezen van dit bericht ook interesse in muziekinstrumenten voor uw zorginstelling, neemu dan eens vrijblijvend contact met ons op – wij informeren u graag over de mogelijkheden.