Over ons

Percussion Play Nederland werd in 2017 opgericht door Gerton van Aalderink die meer dan 20 jaar actief was in de speeltoestellenbranche waar hij gaandeweg de behoefte signaleerde aan buitenspelen en muziek, iets wat hem niet meer heeft losgelaten. De magnetische aantrekkingskracht van muziekinstrumenten – niet alleen op spelende kinderen, maar ook op volwassenen en zelfs ouderen – is fascinerend. Plezierbeleving aan instrument en sfeervolle buitenruimte, ontspannen en toch inspannen, luisteren en bewegen, kortom allemaal ideale combinaties en een gezonde invulling van vrije tijd voor geest en lichaam.

Wij hebben één doel en dat is op het gebied van outdoor muziekinstrumenten dé toon aangeven in Nederland. Om dat te bereiken geloven wij in focussen, diep gaan. Dus bij ons geen speeltoestellen, maar enkel dat doen waar we met passie voor staan: muziekinstrumenten voor buiten. Punt.

Wij betrekken en vertegenwoordigen met trots de producten van onze toeleverancier en producent Percussion Play ltd. uit Engeland. Alle instrumenten op deze website worden met de hand geproduceerd in de eigen productiehal in Hampshire, Engeland.
Naast het leveren van de instrumenten op deze website verzorgen wij ook graag de montage bij u op locatie.

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën voor onze site of heeft u zelf muzikale plannen voor buiten, dan nodigen wij u van harte uit om met ons contact op te nemen. Alleen samen kunnen we wat moois laten horen.

Met muzikale groet, namens Percussion Play Nederland,

Gerton van Aalderink