Stepping Stones – muziektegels voor buiten!

Met trots presenteren wij Stepping Stones – een verrassende mogelijkheid om muziekplezier te integreren in iedere speelpek of buitenruimte.
Elke Stepping Stone laat een verrassend muziekakkoord horen zodra je erop stapt, springt of over rijdt met de rolstoel. En dat geheel chromatisch en mechanisch – dus zonder stroomaansluiting.

Stepping Stones muziektegels gebruiken dezelfde techniek als onze vloerpiano’s, echter per Stepping Stone hoor je nu niet één toon, maar een prachtig muziekakkoord bestaande uit drie tonen.
Spelers kunnen plezier beleven aan het ontdekken van elke toon door op verschillende plekken te stappen – of met beide voeten te springen om het volle akkoord te spelen. Elke toon geeft bij het aanslaan een zuivere klank die mooi aanhoudt en het geluid wordt intenser naarmate je harder springt!

Standaard verkrijgbaar bedekt met een effen EPDM-toplaag die bovendien goed kleurt bij de instrumenten uit onze Regenboogserie en bij onze muziekbloemen. Stepping Stones laten zich het best installeren in de tegelverharding, op aan te leggen betonfundaties.
Ook verkrijgbaar zonder de EPDM-toplaag om zo aangebracht te kunnen worden onder bijvoorbeeld de rubberen valondergrond van uw speeltuin.
N.B Stepping Stones zijn niet geschikt voor plaatsing op losse ondergronden zoals zand en houtsnippers.

Er zijn zes Stepping Stones beschikbaar in zes akkoorden, elk met hun eigen specifieke geluid, te beluisteren hieronder.

Stepping Stones zijn ook rolstoeltoegankelijk

Prijzen
€ 1.965 per stuk (exclusief EPDM-toplaag a € 195)

Set van 6 Stepping Stones:
€ 11.000 (exclusief EPDM-toplaag a € 1.170)

Prijzen excl. verzendkosten (afhankelijk van ordergrootte) en excl. btw
(Te installeren in eigen beheer)

Download hier de installatiehandleiding

 

Deze slideshow vereist JavaScript.