Buitenxylofoon Cadenza langs zintuigenpad in IJsselmuiden

In opdracht van de Gemeente Kampen hebben we langs een voetpad nabij de ijsbaan in IJsselmuiden de uitvoering verzorgd voor levering en plaatsing van onze buitenxylofoon Cadenza. Dit gebied is onderdeel van de Trekvaartzone, een uitgestrekt groen lint van zo’n 2,5 hectare aan de rand van woonwijk ‘het Meer’ waar het goed recreëren is en waarin ecologie en natuurlijk spelen een centrale rol vervullen. Met plaats voor waterspelen, parcours, natuurlijke speelaanleidingen en een heuse wateroversteek.

Een verhard wandelpad – dus ook bereikbaar voor rolstoelgebruikers – neemt de bezoeker mee langs een strook met zintuiglijke beplanting waarin de begrippen ruiken, proeven, voelen en horen centraal staan. En u raadt het al – het is in aansluiting op dit laatste thema dat er gekozen is voor de Cadenza.

Gezien het openbareruimtekarakter van de locatie hebben we de Cadenza uitgevoerd op een roestvaststalen staander en voorzien van geanodiseerde aluminium resonatoren welke zorgen voor een prachtige klank. Opdat de bezoekers van de Trekvaartzone maar veel muziekplezier mogen beleven aan deze buitenxylofoon!

Bent u voor uw gemeente ook op zoek naar een robuust muziekinstrument voor buiten, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op – samen kunnen we wat moois laten klinken.