Muziekbloemen – ons nieuwe product

Met veel plezier presenteren wij u ons nieuwste product – muziekbloemen. Deze kleurige bloemen geven prachtige klanken en werken vooral op de jongste kinderen als een magneet. Een mooie aanvulling dus voor menige speelplek, park, sensory garden of welke speelomgeving dan ook.

Muziekbloemen komen in twee soorten, de Harmony Flowers met een enkele bloemkelk of ‘klok’ en de Harmony Bells met per bloem een kelk van vier klokken. Wat ze met elkaar gemeen hebben zijn prachtige klanken, frisse kleuren en een oerdegelijke uitvoering. Zo is de bloemsteel gemaakt van robuust roestvast staal en zijn de bloemblaadjes en kelken vervaardigd uit geanodiseerd aluminium voorzien van een stevige poedercoating. De klokken ‘zingen’ prachtige tonen zodra aangeslagen met de stevige mosgroene slagstok.
U kunt ervoor kiezen om een enkele muziekbloem te planten, maar helemaal leuk wordt het wanneer er een aantal naast elkaar staan, in verschillende tonen en kleuren. Ook heeft u de keuze uit verschillende boeketten met per boeket drie bloemen welke dan samen weer een fraai muziekakkoord laten horen.

Samenspeelplekken

Via deze productpagina leest u meer over de verschillende mogelijkheden en kunt u de muziekbloemen ook beluisteren. Muziekbloemen zijn rolstoeltoegankelijk en wellicht een inspirerend voorbeeld van inclusive play.

 

Harmony Flowers

 

Harmony Bells