Muziekinstrumenten voor Zorgboerderij De Paradijsvogelbloem

In het Zuid-Hollandse Ter Aar verzorgen wij onlangs de installatie van een Soprano Quartet Ensemble voor Zorgboerderij/Zorgkwekerij de Paradijsvogelbloem. Het bijzondere van deze locatie is dat de instrumenten zijn geplaatst in de kas van de kwekerij waarmee ons land er misschien wel een heuse primeur bij heeft in de vorm van muziektuinbouw.

‘Muziektuinbouw’

De instrumenten van het Soprano Quartet Ensemble vormen samen de muziektuin en betreffen de congadrums voor het ritme, een vingerdrum (Babel drum) voor de fijne motoriek, de Cadenza metallofoon/xylofoon en verticaal geplaatste klankbuizen van geanodiseerd aluminium in een rvs-frame.

foto: de Paradijsvogelbloem

De Paradijsvogelbloem

De Paradijsvogelbloem is een kleinschalige zorgboerderij / zorgkwekerij  voor kinderen en jongeren met een beperking. De Paradijsvogelbloem bevindt zich in een natuurlijke omgeving met een groot stuk grond aan de Langeraarse Plassen in Ter Aar (gemeente Nieuwkoop). Op deze Zorgboerderij / kwekerij worden meerdere zorgarrangementen aangeboden. Meer info op de website van de Paradijsvogelbloem.

Percussion Play wenst kinderen en begeleiding van de Paradijsvogelbloem vele uren plezier en muziekbeleving toe.

________

Benieuwd naar de mogelijkheden van muziekinstrumenten voor uw zorgtuin? Neem vrijblijvend contact met ons op.