Nieuwe muziektoestellen voor De Repelaer in Dordrecht

buitendrums schoolplein De Repelaer

Kinderen van De Repelaer, schoolplus+ voor Christelijk basisonderwijs en kinderopvang, gevestigd in Dordrecht, kunnen in het nieuwe jaar hun muzikale energie kwijt op deze recent geinstalleerde muziekinstrumenten.

Op de locatie aan de Eddingtonweg installeerden wij deze driedelige set bontgekleurde Congadrums – ofwel onze Congas Trio. Deze uitdagende buitendrums brengen bij uitstek het gevoel voor ritme in het kind naar boven en dragen bij tot de verdere ontwikkeling daarvan, hetzij als verlenging van de muziekles buiten, hetzij als spontaan lekker buiten drummen in de pauze.

Op de foto ziet u tevens de muurmarimba, een grote marimba voor buiten die, op deze manier geïnstalleerd,  natuurlijk niet veel ruimte van het schoolplein vergt. Ideaal toe te passen in een muursituatie als deze en daarom bijzonder geschikt voor toepassing op menig schoolplein.

De Repelaer biedt een klimaat waarin kinderen zich veilig en op hun gemak voelen, een klimaat waarin kinderen zich het best ontwikkelen. Veel plezier met jullie muzikale uitbreiding!

buitendrums schoolplein De Repelaer