Percussion Play Muziekinstrumenten voor Cruiseschip Majestic Princess℠

Graag berichten wij u ditmaal over een wel heel bijzondere project, gerealiseerd door Percussion Play in Engeland – muziekinstrumenten aan boord van het super-de-luxe cruiseschip Majestic Princess℠, de nieuwe aanwinst van de Princess Cruises vloot.

Gelegen op het bovendek – op een hoogte van bijna 50 (!) meter boven de golven van de oceaan – bevindt zich het Hollywood Conservatory met daarin een prachtige binnentuin waar het heerlijk toeven en relaxen is. Gasten beleven er nu ook plezier aan het samen muziek maken; taalbarrières vallen helemaal weg en kennis van muziekinstrumenten of het notenschrift is niet nodig!

Op de foto’s de populaire xylofoon ‘Harmony’, de grote xylofoon ‘Duo’ en onze ‘Grand Marimba’, de kleurrijke ‘Capella’ en de fijngestemde roestvaststalen Babel Drum.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

De Majestic Princess℠ heeft maar liefst 19 dekken en biedt plaats aan 3.500 gasten. Het schip is gebouwd in Italië door de beroemde scheepswerf Fincantieri en kosten van de bouw bedroegen zo’n slordige 600 miljoen Euro. De Majestic Princess koerst momenteel richting Shanghai.