Street Trio Ensemble voor Gemeente Zwijndrecht

In opdracht van de Gemeente Zwijndrecht plaatsten wij onlangs aan het pad dat voert door het Noordpark dit robuuste Trio Street Ensemble. Een mooie combinatie van drie instrumenten die – zo opgesteld – het samenspel bevorderen. Zowel de roestvaststalen Babel drum, de Handpipes als de zes lange Emperor Chimes (klankbuizen) worden met de handen bespeeld en vergen weinig tot geen onderhoud, wat dit pakket bijzonder geschikt maakt voor de openbare ruimte en plekken met verminderd toezicht.

beweegroute zwijndrecht

Beweegroute

Deze buiteninstrumenten liggen aan de recent geopende Zwijndrechtse beweegroute, een route van vijf kilometer die inwoners van jong tot oud zowel wandelend als rennend af kunnen leggen. Op verschillende plekken geven gekleurde voeten en witte pijlen op de grond de looprichting aan. Onderweg worden diverse beweegoefeningen op verschillende niveaus via een QR-codesysteem aangeboden.
Het aanbod aan oefeningen wisselt elke dag, zodat de route uitdagend blijft. Muziekinstrumenten voor buiten – voor iedereen die even bij wil komen tijdens het sporten of juist de armen eens extra wil laten wapperen.

Deze slideshow vereist JavaScript.