Genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2019

Hiep hiep Hoera! De vakjury van dé onderwijsbeurs van Nederland, de NOT, heeft onze xylofoon Cavatina met muziekboek voor buiten genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2019. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Uit bijna 70 inzendingen werden gisteren de 10 genomineerden bekendgemaakt. De onafhankelijke vakjury bestaande uit vijf ‘leraren van het jaar’ , lette onder andere op criteria als hoe de innovatie scoort ten aanzien van de verbetering van het onderwijs binnen de doelgroep (primair onderwijs), wat zijn de voordelen van de innovatie voor de doelgroep en hoe scoort de innovatie op het gebied van bruikbaarheid, aantrekkelijkheid en praktische inzetbaarheid. De jury maakt op de eerste beursdag van de NOT, d.w.z. op 22 januari 2019, de winnaars bekend.

De tekst op de website van de NOT luidt:
“De noten in regenboogkleuren van buitenxylofoon Cavatina maken het bespelen mogelijk ‘op kleur’, dat wil zeggen zonder kennis van het notenschrift. Percussion Play ontwikkelde hiervoor een speciaal permanent muziekboek voor buiten, op roestvaststalen staander. Deze muzikale combinatie is bij uitstek geschikt voor toepassing in het onderwijs. De Cavatina is praktisch, eenvoudig toegankelijk en enorm muziekmotiverend. Wordt afhankelijk van de leeftijd op de gewenste speelhoogte geïnstalleerd, voor permanent gebruik in de buitenruimte. Buiten muziek maken verbindt leerlingen met elkaar en geeft een prachtige ervaring.”

Er is ook nog een publieksprijs te vergeven

Helpt u ons mee te winnen?

Naast de vakprijs is er ook nog een publieksprijs te winnen, hiervoor kan iedereen stemmenHelp ons dus mee en stem op de Cavatina met muziekboek voor buiten via deze link (onder ‘inzendingen PO’  stukje naar beneden scrollen). Alvast reuze bedankt!

Video