Nieuwe buitendrums uit roestvast staal

Met gepaste trots presenteren wij 2 nieuwe soorten outdoor drums, beide prachtig vormgegeven en bijzonder geschikt voor toepassing in de openbare ruimte, parken en plekken met verminderd toezicht.

Djembés

Nieuw in ons assortiment en uniek in hun soort introduceren wij een serie roestvaststalen djembés voor buiten. Deze djembés hebben een prachtige akoestiek; er kunnen verschillende klanken op worden geproduceerd, van laag tot vlak hoog. Het unieke en het mooie is dat wij erin geslaagd zijn de o zo karakteristieke vaasvorm van de klassieke djembé te behouden, en toch konden produceren in robuust rvs. Dit maaakt deze buitendrums bij uitstek geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. Voor mee info over deze buitendjembés, ga naar de productpagina.

Nu ook djembé spelen buiten!

Tumbadoras

Dan graag uw aandacht voor onze Tumbadoras – een robuust paar buitendrums bevestigd op een zware rvs-staander in het midden. De drums produceren mooie klanken en zijn eenvoudig met de hand te bespelen. Bijkomend voordeel is dat deze drums ook goed met twee personen te bespelen zijn. Meer info over de Tumbadoras op de productpagina.

Tumbadoras – prachtig in klank en design