Samen muziek maken in snoezeltuin vrijetijdszorgcentrum het Balanske

Het Balanske is een uniek vrijetijdszorgcentrum in het Belgische Sint-Joris-Winge (Vlaams-Brabant), waar gezinnen met een persoon met een beperking zich kunnen ontspannen en hun vrije tijd op een aangename en zinvolle manier kunnen doorbrengen.

Het centrum wil in de eerste plaats een plek zijn waar ouders met een kind met een beperking steun vinden.

 

Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanleg van een snoezeltuin waar beleving en zintuigprikkelende elementen centraal staan. Buitenmuziekinstrumenten sluiten hier natuurlijk mooi op aan.

Het Balanske is begonnen met het plaatsen van onze bloemendrum ‘Madelief’ en onze vrolijk gekleurde drumpaar ‘Conga’s.

 

Men koos er dus voor de  instrumenten zelf te installeren. Na plaatsing ontvingen wij onderstaande foto’s die we hier graag laten zien.

 

“De conga’s installeerden we op ons bestaand speeltuig en de bloemendrum kreeg plaats tussen onze zit boomstammen. Onze gasten van het dagcentrum genoten er gisteren ook reeds van. De rolstoel gebruikers konden er op deze manier makkelijk aan.” 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Voor meer informatie over de snoezeltuin van het Balanske, klik hier

Heeft u voor uw zorgcentrum ook een buitenruimte of snoezeltuin en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze buiteninstrumenten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.